Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالبه گری مردم اردبیل نسبت به واگذاری کشت و صنعت مغان نتیجه داد و قرار است رئیس قوه قضاییه در سفر خود به این استان، پرونده شرکت را بررسی کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سفر‌های استانی حجت الاسلام رئیسی به اردبیل رسید و رئیس دستگاه قضا، قرار است به بررسی پرونده کشت و صنعت مغان نیز  بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاید مهم‌ترین مساله‌ای که در اردبیل این روز‌ها مطرح است، مساله خصوصی سازی شرکت کشت و صنعت و دامداری مغان باشد؛ شرکتی که در سال ۹۷ با قیمت بسیار پایین به مالک برند شیرین عسل واگذار شد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی مشکلات کشت و صنعت مغان   این شرکت در سال ۵۱ در ۶۳ هزار هکتار تأسیس شد و اکنون فضای صنعتی و تاسیساتی این شرکت به یک میلیون مترمربع رسیده است. آب اختصاصی از رودخانه ارس، معادل مصرف چند سال مردم تهران نیز برای کشاورزی در این منطقه درنظر گرفته شده است.

در سال ۹۷، هر مترمربع از اراضی این شرکت به قیمت ۲۷۰۰ تومان و البته با شائبه‌های بسیار، از سوی سازمان خصوصی سازی، به بخش خصوصی واگذار شد. در واقع همه این امکانات تحت مالکیت یک نفر قرار گرفت. اما این حجم عظیم امکانات برای تولید انواع محصولات کشاورزی و باغی، این روز‌ها به قدر توانش، به تولید نمی‌پردازد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی امید اهل مغان به رئیسی
این مسائل باعث شده تا اعتراضات مردمی نسبت به واگذاری این شرکت مطرح شود تا جایی که احمد توکلی، مدیر موسسه دیده بان شفافیت و عدالت در نامه‌هایی از دادستان کل کشور، درخواست کند تا واگذاری این شرکت را ابطال کند.

پیش از این، دانشجویان انقلابی اردبیل در نامه نگاری‌های مختلف و با ارتباط گیری با رئیس کل دادگستری این استان، این موضوع را پیگیری کرده بودند. روز گذشته نیز، مطالبات خود را در قالب نامه‌ای به دفتر رئیس قوه قضاییه، ارسال کردند.   بیشتر بخوانید: قوه قضاییه از تضییع حقوق مردم در کشت و صنعت مغان جلوگیری کند قرارداد واگذاری کشت و صنعت مغان را باطل کنید بیغاله: الزامات واگذاری قید شده در سیاست‌های کلی اصل ۴۴ در کشت و صنعت مغان رعایت نشده است واگذاری، خلاف قانون کشت و صنعت مغان / خصوصی‌سازی راه خروج از اقتصاد دولتی است، نه تاراج اموال عمومی

 

سفر حجت الاسلام رئیسی به اردبیل می‌تواند نقطه قوتی برای پیگیری پرونده واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی و تخلفات صورت گرفته در این زمینه باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشت و صنعت مغان رئیس قوه قضاییه سازمان خصوصی سازی کشت و صنعت مغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام کرد: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری ۸۲۶ اتوبوس وارد پایتخت شده است. تا پایان اردیبهشت ماه ۶۰ دستگاه و تا پایان خرداد ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را تحویل ما می‌دهند. با این حساب ۲۶۰ اتوبوس داخلی به میزان ذکر شده اضافه خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: این روند را تا پایان شهریور ادامه خواهیم داد و به این ترتیب تعداد اتوبوس‌ها حدوداً به بالای ۱۵۰۰ اتوبوس می‌رسد.

علیزاده با بیان اینکه این اتوبوس‌ها همگی شماره گذاری شده‌اند، تاکید کرد: فقط ۹۷ دستگاه اتوبوس که از سمت وزارت کشور به ما تحویل داده شده است پلاک گذاری نشده بود که با هماهنگی راهور شماره گذاری شده و در خطوط جاری کردیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عنوان کرد: بنابراین هیچ اتوبوس بدون پلاکی نداریم که به بهانه پلاک متوقفش کنیم.

وی درباره مهندسی خطوط سطح پایتخت نیز بیان داشت: مهندسی خطوط را آغاز و برنامه ریزی کردیم تا در تعدادی از خطوط که از نظر بار مسافر احتیاجی به اتوبوس ندارند مینی بوس جایگزین کنیم تا در خطوط پر ازدحام اتوبوس بیشتری داشته باشیم.

علیزاده گفت: این اقدام را در نزدیک ۵۰ خط انجام دادیم.

وی در پایان با اشاره به راه اندازی تعمیرگاه مخصوص اتوبوس‌های برقی در تهران، خاطرنشان کرد: قرار است تا با ۲ شرکت به مذاکره بپردازیم تا خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی واگذار کنیم.

کد خبر 6100284

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • ۱۸۵ هزار نفر در مغان واجد شرایط رأی دادن هستند
  • شمال استان اردبیل در تب و تاب انتخابات
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • واگذاری مسکن به ۱۱۷ نفر از فعالان واجد شرایط هنر و رسانه استان قزوین
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد